Afvallen

Nieuw!! Vanaf 1 januari 2011 is het boek EAT! uit. Easy As That. Te koop bij Ortho-Fit en bij de Uitgever PK Publisher. Kosten €19,95.
A-B-C-Dieet principe -> afvallen bewegen conditioneren. Blijvend resultaat Bioresonantie therapie, eventueel in combinatie met ooracupunctuur.

WAAROM BLIJFT HET ALTIJD EEN STRIJD TEGEN DE KILO’S?
Een vraag die steeds meer mensen bezighoud. Met deze methode willen we u graag begeleiden naar een meer uitgebalanceerd leven en enig inzicht geven in de oorzaak van dit verslavingsgedrag. We moeten ons afvragen waar die drang naar (teveel) eten vandaan komt.Waarom blijven we steeds aankomen nadat we zijn afgevallen? Waarom zijn we niet sterk genoeg om het streefgewicht vast te houden?De meeste mensen met overgewicht hebben zichzelf verloren, ofwel de macht over zichzelf zijn ze kwijtgeraakt. Ze vinden zichzelf niet belangrijk en geven hun ”hart” weg aan anderen. Ze accepteren zichzelf niet en willen de emotie niet voelen die hierbij ontstaat.Eten verdooft deze gevoelens. Ze hebben een verstoord zelfbeeld en om dit bij te stellen is alléén afvallen niet afdoende.Ze vinden zichzelf niet belangrijk genoeg maar hebben onuitputtelijke behoeften om een ander tot dienst te zijn en “vergeten”daarbij hun eigen behoeften. Iedereen kent het gezegde “dikke mensen zijn gezellig”. Ja, dit gaat zeker op voor diegene die zichzelf altijd in dienst van een ander stelt en vooral niet aan zichzelf willen denken onder het mom van “daar heb ik geen tijd voor hoor”.De walging van zichzelf kan zelfs zo desastreus zijn dat er boulimie of anorexia ontstaat.

“Je bent pas in staat om van een ander te houden als je eerst leert van jezelf te houden”

Afvallen kan je zelfbeeld wel bijstellen maar om dit vast te houden moet u ook naar de oorzaak kijken van je eetprobleem.

WAT BESPREKEN WE TIJDENS DE BEHANDELING?

  • Oorzaak van het overgewicht
  • A= eerste fase : Afvallen!
  • B= tweede fase: Beperkte koolhydraten en Bewegen!
  • C= derde fase:Continueren/Conditioneren, dus stabiliseren en uw levenswijze voorgoed veranderen!
  • Zelfbeeld bijstellen en jezelf leren waarderen! Uiteraard is de C ook van Coaching want wij begeleiden u graag.

HET EERSTE GESPREK
Tijdens het eerste consult wordt er een uitgebreide anamnese afgenomen en wordt u door middel van Bicom Bioresonantie Therapie doorgemeten met electro acupunctuur. Dit is van essentieel belang om de oorzaak te achterhalen van uw overgewicht. Eventuele voedsel allergieën komen hier ook uit naar voren. Er wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld en u krijgt een werkboek. Hierin staat alle informatie die voor u van belang is met betrekking tot het dieet, maar ook een vragenlijst die u inzicht kunnen geven in uw eetgedrag. Ook kunt u in uw werkboek alle dagelijkse resultaten bijhouden. U komt in overleg wekelijks terug om te wegen op onze speciale ProfessioneleTanita weegschaal. Deze geeft aan of u gewicht verliest op uw vet-, vocht- of spiermassa. U krijgt dan een strookje mee met een overzicht zodat u in één oogopslag kunt zien wat het resultaat is. (de behandeling wordt door enkele verzekeraars vergoed, mits u aanvullend verzekerd bent)

BIORESONANTIE
Bioresonantie is een verschijnsel waarbij een trilling (frequentie) een ander voorwerp of weefsel laat meetrillen. Dit treedt op als beide frequenties hetzelfde zijn. Als men een snaar van een harp aanslaat, zal een andere snaar meetrillen als deze dezelfde frequentie heeft. Dit verschijnsel kunnen we gebruiken om ziekten te onderzoeken en om patiënten te behandelen.

SENSE AFSLANKKUUR
Wij werken met Sense, één van de langst bestaande afslank-kuren en ontwikkeld door Ortho-fit. Wij liggen aan de kern van de ontwikkeling van de afslank-kuren. Wij staan dus ook garant voor een goed en eerlijk product. Inmiddels hebben we al ruim 16 jaar ervaring met dit product. Sense afslankkuur is een nieuwe naam voor een "oud"product. Het is dus in een nieuw jasje gestoken. In samenwerking met mijn broer Paul Janssen en zijn vrouw Sumarmie Janssen wordt dit in de markt gezet. Bij ortho-Fit gebruiken we het vooral ook om een periode het lichaam te laten ontgiften en daarnaast onder goede begeleiding af te vallen. voor meer info kunt u kijken op de website van Sense? Afslankkuur of telefonisch contact met ons opnemen. Ook bij ons is de kuur in de praktijk of via de webshop bestellen.

Wilt u voor vergoeding in aanmerking komen? kijk dan uw polis na bij alternatieve geneeswijzen. In het aanvullende pakket wordt vaak een gedeelte of alle consulten vergoed. Let op! Voor de kuur geldt: de consulten worden vergoed, dus wilt u een kuur afnemen en geld van de zorgverzekeraar terugkrijgen? Dan bent u verplicht om een afspraak te maken bij Ortho-Fit in Oosterhout of Tubbergen.