Vaccinaties

De laatste jaren is onder ouders de weerstand tegen vaccinaties gegroeid. In 1994 is de Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken (NVKP) opgericht door verontruste en kritische ouders. De vereniging vindt dat er te veel en op te jonge leeftijd wordt gevaccineerd en dat de voorlichting over risico's van ziekten en risico's van vaccinaties beter kan.

In onze praktijk zien we een toename van klachten die wij denken te kunnen relateren aan de gevolgen van vaccineren. We trekken die conclusie omdat we tegenwoordig regelmatig werken met de stoffen die ook gebruikt worden bij vaccinaties, maar dan gepotentieerd. We merken dat kinderen die bijvoorbeeld astma, eczeem of gedragsproblemen(ADHD, PDD-NOS, Autisme etc.) hebben sinds hun tweede levensmaand, soms heel goed herstellen op de homeopathische ontstoring van DKTP, BMR en HIB. Deze manier van homeopatisch behandelen is ontwikkeld door Tinus Smits(homeopaat). Volgens zijn methode is het ook mogelijk preventief de homeopathische medicijnen te nemen zodat de bijwerkingen van de vaccinaties minder worden. Hij publiceert zijn bevindingen op zijn webite: www.tinussmits.nl

kijk voor uitgebreide informatie op www.nvkp.nl (Nederlandse Vereniging voor Kritisch Prikken)

Bij Ortho-Fit behandelen we kinderen en begeleiden we ouders rondom de vaccinaties met behulp van homeopatische verdunningen(korrels) en het behandelen voor en/of na de vaccinaties. Dit zorgt voor aanzienlijk minder klachten na de vaccinatie en ook voor veel minder bijwerkingen op korte en lange termijn, die kunnen ontstaan door de vaccinatie of de kweekstoffen die gebruikt worden om de vaccinatie op te kweken zoals kippenei-eiwit, aluminium of thiomersal als voorbeeld.