Stoppen met roken

U heeft vast goede redenen om te stoppen met roken. Wellicht is uw conditie minder geworden of misschien begint het roken u gewoon tegen te staan. De beste reden om te stoppen is in ieder geval dat de kwaliteit van uw leven verbetert! Wanneer u stopt zult u dat al heel snel gaan ervaren. De meest belangrijke vraag die u zichzelf moet stellen voordat u begint aan het stoppen-met-roken proces: ben ik werkelijk gemotiveerd om te stoppen? Komt deze motivatie vanuit mijzelf of is het bijvoorbeeld een wens of plicht van mensen of regels in uw omgeving. Stoppen met roken lukt alleen als u het ook echt zélf wilt. Als het even moeilijk wordt, sleept onder meer uw motivatie u erdoorheen

Met behulp van de Bicom Bioresonantie kunt u stoppen met roken. De behandeling bestaat uit een eerste consult en een aantal behandelingen. Deze kunnen naar behoefte herhaald worden. Ook kan de laser acupunctuur als ondersteuning worden toegepast.

Wat maakt onze aanpak uniek?
De benadering voor het stoppen met roken is in onze praktijk anders omdat we ook kijken naar de invloed van voeding en hoe we op die manier de stofwisseling kunnen bijsturen zodat u niet vele kilo's in gewicht aankomt.

Bioresonantie en stoppen met roken
Als u besluit om te stoppen met roken en u wilt zo min mogelijk last hebben van afkickverschijnselen zoals slecht slapen, zweetaanvallen, vreetbuien en een onbedwingbare behoefte om een sigaret op te steken, dan is bioresonantie een hele goede optie. Het lichaam wordt als het ware "gereset". Dat wil zeggen dat de behoefte en verslaving niet meer herkenbaar zijn. De wilskracht echter, moet wel voldoende aanwezig zijn. Het is een hulpmiddel om de nare bijwerkingen van het stoppen te reduceren.

Soft lasertherapie of Bicom fit.
Soft Lasertherapie/Bicom fit, onderscheidt zich van andere laserpraktijken om haar speciale aanpak. Stoppen met roken is een ingrijpend proces. Soft Lasertherapie is gespecialiseerd in de combinatie van lasertherapie, ooracupunctuur en lichaamsacupunctuur. Bicom fit is een vorm  van Bioresonantie op de acupuntuurpunten in de oren die verantwoordelijk zijn voor de verslavingsdrang, stofwisseling en hormoonhuishouding.

Softlasertherapie/Bicom fit gaat ervan uit dat door het stimuleren van bepaalde punten op het lichaam cq in het oor, processen in het lichaam worden beïnvloed. De behandeling heeft vooral als doel het lichamelijke deel van verslavingen te behandelen en de ontwenningsverschijnselen en zin in roken te verminderen. Veel laserpunten die worden gebruikt bij de behandeling van roken, bevinden zich net als bij acupunctuur op de oorschelp. Waar bij acupunctuur naalden of elektrische prikkels worden toegepast, wordt bij lasertherapie en de Bicom fit met lichtprikkels cq electromagnetische straling gewerkt. In combinatie met de Bicom bioresonantie kunnen ook hardnekkige rokers van het roken afgeholpen worden.

Ortho-Fit is de enige praktijk in Nederland die in het bezit is van een Bicom fit.